Uitdagingen bij het detecteren van lood in drinkwater met behulp van thuistestkits

Challenges of Detecting Lead in Drinking Water Using at-Home Test Kits
Lood bij het innemen van water blijft een groot gevaar voor het welzijn van de mens. Thuiscontrolekits voor lood in water kunnen shoppers een handige en redelijk geprijsde mogelijkheid bieden om dit gevaar in te schatten, maar hun nauwkeurigheid en betrouwbaarheid zijn onzeker. Dit onderzoek onderzocht de kracht van loodcontrolekits voor thuis om verschillende concentraties opgeloste en deeltjesvormige lood in het inname van water te detecteren.
Zestien fabrikanten die 4 soorten chequeverpakkingen vertegenwoordigen (binaire kleur, binaire strip, colorimetrische flacon en gekleurde strip) zijn erkend. De meeste kits (12 van de 16 fabrikanten) waren niet geschikt voor evaluatie van wateropname, met detectielimieten voor lood van 5-20 mg/L. Binaire strips detecteerden opgelost lood bij inname van waterrelevante bereiken, maar detecteerden geen deeltjesvormig lood.
Familiezuren (citroensap en azijn) verbeterden het potentieel van de strip om lood te detecteren door een paar van de looddeeltjes op te lossen tot het doel waarvoor oplosbaar lood meer dan 15 μg/L bedroeg. Deze resultaten illustreren de functies van thuistestkits voor evaluatie van wateropname, spotlightbeperkingen en gebieden voor haalbare verbetering, en stellen een testprotocol voor aan de hand waarvan nieuwe thuiscontrolekits voor leads kunnen worden beoordeeld.

Realtime  PCR-  analyse van PAMP-geïnduceerde markergenexpressie in  Nicotiana benthamiana

Perceptie van pathogeen-geassocieerde moleculaire patronen (PAMP’s) triggert vaak verschillende aangeboren immuunreacties in planten. De transcriptionele veranderingen van afweergerelateerde genen worden vaak gebruikt als een marker om de door PAMP veroorzaakte immuunrespons van planten te testen. Hier hebben we een protocol beschreven om het relatieve expressieniveau van markergenen in  Nicotiana benthamiana te controleren  na behandeling met PAMP’s. De procedure omvat bladbehandeling met behulp van PAMP’s, totale RNA-isolatie, cDNA-synthese, kwantitatieve realtime PCR en gegevensanalyse. Dit protocol is van toepassing op het monitoren van markergenexpressie die wordt geactiveerd door verschillende PAMP’s in  N. benthamiana.
Uitdagingen bij het detecteren van lood in drinkwater met behulp van thuistestkits

Het materiaal van het glutengehalte in gevarieerde maaltijden analyseren Merchandise met totaal verschillende ELISA-variëteiten  Bekijk  kits

Gluten is een onoplosbaar eiwit dat wordt geproduceerd wanneer glutelines en prolaminen, die aanwezig zijn in granen die lijken op tarwe, gerst en haver, zich vermengen tot een elastisch mager filmpje. Dit voedingsgluten kan bij sommige personen extreme samentrekking van het darmslijmvlies veroorzaken, waardoor de opname van voedingsstoffen wordt gestopt. Deze situatie, bekend als coeliakie (CD), treft ongeveer 1% van de wereldbevolking.
De enige huidige therapie voor patiënten met CD en aanverwante ziekten is het levenslang vermijden van gluten. Om het materiaal van het glutengehalte in maaltijden te onderzoeken, worden momenteel tal van enzyme-linked immunosorbent assay (ELISA) onderzoeken gebruikt. Bij dit onderzoek werd het glutengehalte in tal van maaltijden geanalyseerd met behulp van totaal verschillende soorten ELISA-controlekits.
Voor glutenvrije maaltijden leverden drie totaal verschillende ELISA-controlekits voornamelijk waarden op onder de detectielimiet. Niettemin werd gluten gedetecteerd bij 24,0-40,2 g/kg in brood, 6,5-72,6 g/kg in noedels en 23,0-86,9 g/kg in talrijke poedermaaltijden.
Voor deze glutenbevattende maaltijdproducten werd een groot onderscheid ( p  < 0,05) in glutengehalte opgemerkt. Reproduceerbaarheidspunten bevelen aan dat het van vitaal belang is om een ​​aantal ELISA-kits te gebruiken voor de correcte detectie en kwantificering van gluten in tal van maaltijden, in plaats van één ELISA-pakket te gebruiken.

Resultaten van in vitro  controleren -KRAStissue reagens  pakket  check  uit te vinden aanwijzingen voor het doel te verhelpen van de patiënten erkend met colorectale kanker

Als onderwerpen van de wetenschappelijke proef zijn 44 monsters van in paraffine gefixeerd weefsel gebruikt van patiënten die worden erkend met “de meeste colorectale kankers”. Te midden van wetenschappelijke onderzoeken zijn 44 monsters van in paraffine gefixeerd weefsel geanalyseerd in twee reeksen experimenten, dat wil zeggen, 88 klinische laboratoriumexperimenten zijn uitgevoerd, waarvan 48 experimenten met genomische DNA-monsters met de gevestigde destructieve status van de aanwezigheid van KRAS-genmutaties en 40 experimenten met genomische DNA-monsters met de gevestigde constructieve status van de aanwezigheid van KRAS-genmutaties.
Evaluatie en analyse van de resultaten van wetenschappelijke laboratoriumonderzoeken van het medische product “Package of Reagents for Willpower of the Standing of KRAS Gene Mutations by PCR-RV Methodology in a Pattern of Human Genomic DNA from Samples of Paraffin-Fastened Tissue (Neem een ​​kijkje at-KRAS-tissue) in overeenstemming met TU 21.20.23-006-97638376-2016 “ bevestigde dat het toelaat om kwalitatieve toewijding vast te houden aan de status van zes mutaties vanhet twaalfde codon (Gly12Asp, Gly12Ala, Gly12Arg, Gly12Val, Gly12Ser, Gly12Cys) en één mutatie van het dertiende codon (Gly13Asp) het KRAS-gen door real-time allelspecifieke PCR in humaan genomisch DNA-patroon van paraffine-gefixeerde weefselmonsters, met overmatige diagnostische gevoeligheid van 90,9% en diagnostische specificiteit van 95,0% met een betrouwbaarheidskans van 90%. De reproduceerbaarheid van de uitkomsten is 100%, wat de buitensporige betrouwbaarheid van de set bevestigt.

Diagnostische analyse van serum (1, 3)-β-d-glucan-bereiken met behulp van de Fungitec G- Bekijk het  MK-  pakket  voor Pneumocystis jirovecii-pneumonie (PCP) bij niet-hiv-patiënten

Pneumocystis jirovecii-pneumonie (PCP) is een opportunistische en levensbedreigende longinfectie met een stijgende prevalentie bij mensen die humaan immunodeficiëntievirus (hiv)-negatief zijn. Bewijs met betrekking tot diagnostisch testen van PCP op deze getroffen persoon bewoners is ontoereikend. We evalueerden de efficiëntie van serum (1, 3)-β-d-glucaan (BDG) met behulp van het Fungitec G-test MK-pakket voor het diagnosticeren van PCP bij niet-hiv-patiënten.
We analyseerden retrospectief kennis van 219 niet-hiv-volwassenen die bronchoscopie ondergingen en werden onderzocht op P. jirovecii-DNA door PCR met behulp van lavagemonsters uit de verminderde luchtwegen. Vijftig PCP-patiënten en 125 niet-PCP-patiënten zijn opgenomen. De meest typische onderliggende ziekten zijn maligniteiten en systemische auto-immuunziekten.
Gebruikmakend van de serum BDG Fungitec G-test MK-controle om PCP te diagnosticeren, was de wereld onder de receiver working attribute curve (AUC) 0,924, terwijl de gewijzigde afkapwaarde van 36,6 pg/ml een sensitiviteit en specificiteit had van 92,0% en 84,8 %, respectievelijk.
De AUC voor patiënten met systemische auto-immuunziekten was 0,873, en de nauwkeurigheid van de serum-BDG-controle nam af bij gebruik van methotrexaat (MTX). Concluderend was de serum-BDG-controle nuttig voor het diagnosticeren van PCP bij niet-hiv-patiënten; desalniettemin moeten de resultaten rigoureus worden geïnterpreteerd in het geval van MTX-toediening.

Detectie en cross-reactie van Dirofilaria repens gebruik te maken van een bedrijf hartworm-antigeen  check  -pakket

Antigeen-enzym-gekoppelde immunosorbent-assay-onderzoeken worden uitgebreid gebruikt voor de analyse van hartworm en infectie bij honden. Terwijl commercieel verkrijgbare hartwormantigeenonderzoeken overmatige gevoeligheid en specificiteit hebben, kunnen fout-negatieve resultaten optreden bij honden met een lage wormbelasting, alleen vrouwelijke infecties of voordat ze doorgankelijk zijn.
Het gebruik van strategieën voor geavanceerde immuundissociatie (ICD) hebben een verhoogde gevoeligheid aangetoond bij de detectie van Dirofilaria immitis-antigenen en de omkering van vals-negatieve antigeenuitkomsten. Desalniettemin zijn er problemen met betrekking tot vals-positieve antigeenuitkomsten als gevolg van infecties van verschillende nematodenparasieten, met name post-ICD.
Vanwege dit feit evalueerde dit onderzoek de impact van warmtebehandeling op serummonsters van honden die experimenteel geïnfecteerd waren met Dirofilaria repens in de loop van een infectie, om te evalueren op mogelijke kruisreactiviteit op hartwormantigeenonderzoeken. Er is gebruik gemaakt van gearchiveerde serummonsters van drie honden die experimenteel waren geïnfecteerd met D. repens.
Alle monsters zijn onderzocht op kruisreactiviteit voor en na de warmtebehandeling met behulp van het DiroCHEK® Heartworm Antigen-controlepakket tijdens een infectie (dag -9 via 404 dagen na infectie; dpi). Alle met warmte behandelde monsters werden vals-positief onderzocht, beginnend bij 164 dpi en volhardend via 404 dpi, waardoor ze constructief werden getest voordat ze doorgankelijk waren.

SR FLICAâ„¢ POLY CASPASE KIT (OKSA11281)

OKSA11281 100 Tests
EUR 1524
Description: Description of target: SR FLICAâ„¢ POLY CASPASE KIT;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

FAM FLICA CASPASE-1 KIT (OKSA11274)

OKSA11274 25 Tests
EUR 591
Description: Description of target: FAM FLICAâ„¢ CASPASE-1 KIT;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

FAM FLICA CASPASE-1 KIT (OKSA11275)

OKSA11275 100 Tests
EUR 1523
Description: Description of target: The FAM FLICATM Capase 1 kit uses a target sequence (YVAD) sandwiched between a green fluorescent label, FAM, and FMK to make a quick and flexible method to analyze active capases in apoptotic cells. These kits measure apoptosis by detecting active caspases in whole, living cells. They don't work by using antibodies or an ELISA. Instead, their methodology is based a unique cell-permeable and non-cytotoxic reagent called Fluorochrome Inhibitor of Caspases. These kits are suitable for cells in suspension, adherent cells, thin tissue sections (but not fixed or paraffin-embedded cells) from many species including mammalian, insect, and yeast. Different cell types, e.g. HeLa, primary neurons, macrophages and lymphocytes have also been successfully studied with these kits. ;Species reactivity: Human;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

FAM FLICA CASPASE-2 KIT (OKSA11283)

OKSA11283 100 Tests
EUR 1328
Description: Description of target: FAM FLICAâ„¢ CASPASE-2 KIT;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

FAM FLICA CASPASE-10 KIT (OKSA11285)

OKSA11285 100 Tests
EUR 1563
Description: Description of target: FAM FLICAâ„¢ CASPASE-10 KIT;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

FAM FLICA CASPASE-3/7 KIT (OKSA11271)

OKSA11271 100 Tests
EUR 1524
Description: Description of target: The FAM FLICA™ Caspase 3 & 7 kit uses a quick and easy method to analyze active caspases in apoptotic cells.;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

SR FLICAâ„¢ CASPASE-9 KIT (OKSA11301)

OKSA11301 25 Tests
EUR 604
Description: Description of target: SR FLICAâ„¢ CASPASE-9 KIT;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

SR FLICAâ„¢ CASPASE-9 KIT (OKSA11302)

OKSA11302 100 Tests
EUR 1570
Description: Description of target: SR FLICAâ„¢ CASPASE-9 KIT;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

Caspase 12 Assay Kit

55R-1290 25 assays
EUR 328
Description: Assay Kit for detection of Capase 12 activity in the research laboratory

Caspase 3 Assay Kit

20-abx294003
 • EUR 1255.00
 • EUR 457.00
 • EUR 770.00
 • 100 tests
 • 20 tests
 • 50 tests
 • Shipped within 5-12 working days.

Caspase 6 Assay Kit

20-abx299018
 • EUR 1302.00
 • EUR 582.00
 • 100 tests
 • 25 tests
 • Shipped within 1 week.

Caspase 1 Assay Kit

20-abx299019
 • EUR 1365.00
 • EUR 629.00
 • 100 tests
 • 25 tests
 • Shipped within 1 week.

Caspase 8 Assay Kit

20-abx299020
 • EUR 1302.00
 • EUR 582.00
 • 100 tests
 • 25 tests
 • Shipped within 1 week.

Caspase 9 Assay Kit

20-abx299021
 • EUR 1302.00
 • EUR 582.00
 • 100 tests
 • 25 tests
 • Shipped within 1 week.

Caspase 1 Assay Kit

abx299023-2550tests 25-50 tests
EUR 692
 • Shipped within 1 week.

Caspase 2 Assay Kit

abx299026-25tests 25 tests
EUR 582
 • Shipped within 1 week.

Caspase 10 Assay Kit

abx299027-100tests 100 tests
EUR 1302
 • Shipped within 1 week.

Caspase 9 Assay Kit

20-abx299035
 • EUR 1302.00
 • EUR 582.00
 • 100 tests
 • 25 tests
 • Shipped within 1 week.

Glycerol Cell-Based Assay Kit

K977-100
EUR 490

FAM FLICAâ„¢ POLY CASPASE KIT (OKSA11268)

OKSA11268 25 Tests
EUR 591
Description: Description of target: FAM FLICAâ„¢ POLY CASPASE KIT;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

FAM FLICAâ„¢ POLY CASPASE KIT (OKSA11269)

OKSA11269 100 Tests
EUR 1524
Description: Description of target: FAM FLICAâ„¢ POLY CASPASE KIT;Species reactivity: ;Application: FC, IF;Assay info: ;Sensitivity:

Caspase 3 Fluorometric Assay Kit

55R-1269 25 assays
EUR 277
Description: Assay Kit for detection of Capase 3 activity in the research laboratory

Caspase 3 Colorimetric Assay Kit

55R-1270 25 assays
EUR 277
Description: Assay Kit for detection of Capase 3 activity in the research laboratory

Caspase 1 Fluorometric Assay Kit

55R-1272 25 assays
EUR 277
Description: Assay Kit for detection of Capase 1 activity in the research laboratory

Caspase 1 Colorimetric Assay Kit

55R-1273 25 assays
EUR 277
Description: Assay Kit for detection of Capase 1 activity in the research laboratory

Caspase 8 Fluorometric Assay Kit

55R-1274 25 assays
EUR 277
Description: Assay Kit for detection of Capase 8 activity in the research laboratory

Caspase 8 Colorimetric Assay Kit

55R-1275 25 assays
EUR 277
Description: Assay Kit for detection of Capase 8 activity in the research laboratory

Caspase 6 Fluorometric Assay Kit

55R-1276 25 assays
EUR 287
Description: Assay Kit for detection of Capase 6 activity in the research laboratory

Caspase 6 Colorimetric Assay Kit

55R-1277 25 assays
EUR 284
Description: Assay Kit for detection of Capase 6 activity in the research laboratory

Caspase 2 Fluorometric Assay Kit

55R-1278 25 assays
EUR 284
Description: Assay Kit for detection of Capase 2 activity in the research laboratory

Caspase 2 Colorimetric Assay Kit

55R-1279 25 assays
EUR 303
Description: Assay Kit for detection of Capase 2 activity in the research laboratory

Caspase 9 Fluorometric Assay Kit

55R-1280 25 assays
EUR 277
Description: Assay Kit for detection of Capase 9 activity in the research laboratory

Caspase 9 Colorimetric Assay Kit

55R-1281 25 assays
EUR 296
Description: Assay Kit for detection of Capase 9 activity in the research laboratory

Caspase 5 Fluorometric Assay Kit

55R-1282 25 assays
EUR 284
Description: Assay Kit for detection of Capase 5 activity in the research laboratory

Caspase 5 Colorimetric Assay Kit

55R-1283 25 assays
EUR 303
Description: Assay Kit for detection of Capase 5 activity in the research laboratory

Caspase 10 Fluorometric Assay Kit

55R-1284 25 assays
EUR 284
Description: Assay Kit for detection of Capase 10 activity in the research laboratory

Caspase 10 Colorimetric Assay Kit

55R-1285 25 assays
EUR 303
Description: Assay Kit for detection of Capase 10 activity in the research laboratory

Caspase 4 Fluorometric Assay Kit

55R-1286 25 assays
EUR 303
Description: Assay Kit for detection of Capase 4 activity in the research laboratory

Caspase 4 Colorimetric Assay Kit

55R-1287 25 assays
EUR 312
Description: Assay Kit for detection of Capase 4 activity in the research laboratory

Caspase-1 Activity Assay Kit

AR4003-100Assays 100 Assays
EUR 514

Caspase-1 Activity Assay Kit

AR4003-25Assays 25 Assays
EUR 236

Caspase-1 Activity Assay Kit

AR4003-50Assays 50 Assays
EUR 340

Caspase-2 Activity Assay Kit

AR4004-100Assays 100 Assays
EUR 514

Caspase-2 Activity Assay Kit

AR4004-25Assays 25 Assays
EUR 236

Caspase-2 Activity Assay Kit

AR4004-50Assays 50 Assays
EUR 340

QuantiFluo Caspase-3 Assay Kit

DCS3-100 100
EUR 275
Description: Quantitative determination of the apoptosis target caspase-3 activity by fluorimetry (400/490nm) method. Procedure: 60 min. Kit size: 100 tests. Shelf life: 12 months.

Caspase 3/7 Assay Kit

20-abx299017
 • EUR 1302.00
 • EUR 582.00
 • 100 tests
 • 25 tests
 • Shipped within 1 week.

Caspase 3/7 Assay Kit

abx299024-2550tests 25-50 tests
EUR 692
 • Shipped within 1 week.

Caspase 3/7 Assay Kit

20-abx299028
 • EUR 1193.00
 • EUR 582.00
 • 100 tests
 • 25 tests
 • Shipped within 1 week.

Caspase 1 Assay Kit, green

KF17201 25 Tests
EUR 325

Caspase 2 Assay Kit, green

KF17202 25 Tests
EUR 304

Caspase 6 Assay Kit, green

KF17204 25 Tests
EUR 304

Caspase 8 Assay Kit, green

KF17205 25 Tests
EUR 304

Caspase 9 Assay Kit, green

KF17206 25 Tests
EUR 304

Caspase 10 Assay Kit, green

KF17207 25 Tests
EUR 304

Caspase 13 Assay Kit, green

KF17208 25 Tests
EUR 304

Caspase 9 Assay Kit, red

KF17302 25 Tests
EUR 304

660 Caspase-1 Assay Kit

KF17362 25-50 Tests
EUR 349

Caspase-5 Fluorometric Assay Kit

K2195-100 100 assays
EUR 502

Caspase-5 Fluorometric Assay Kit

K2195-200 200 assays
EUR 696

Caspase-5 Fluorometric Assay Kit

K2195-25 25 assays
EUR 238

Caspase-5 Fluorometric Assay Kit

K2195-400 400 assays
EUR 1114

Caspase-5 Colorimetric Assay Kit

K2196-100 100 assays
EUR 529

Caspase-5 Colorimetric Assay Kit

K2196-200 200 assays
EUR 725

Caspase-5 Colorimetric Assay Kit

K2196-25 25 assays
EUR 251

Caspase-5 Colorimetric Assay Kit

K2196-400 400 assays
EUR 1156

Caspase-10 Colorimetric Assay Kit

K2197-100 100 assays
EUR 529

Caspase-10 Colorimetric Assay Kit

K2197-200 200 assays
EUR 738

Caspase-10 Colorimetric Assay Kit

K2197-25 25 assays
EUR 251

Caspase-10 Colorimetric Assay Kit

K2197-400 400 assays
EUR 1114

Caspase-4 Fluorometric Assay Kit

K2198-100 100 assays
EUR 529

Caspase-4 Fluorometric Assay Kit

K2198-200 200 assays
EUR 738

Caspase-4 Fluorometric Assay Kit

K2198-25 25 assays
EUR 251

Caspase-4 Fluorometric Assay Kit

K2198-400 400 assays
EUR 1114

Caspase-4 Colorimetric Assay Kit

K2199-100 100 assays
EUR 557

Caspase-4 Colorimetric Assay Kit

K2199-200 200 assays
EUR 738

Caspase-4 Colorimetric Assay Kit

K2199-25 25 assays
EUR 266

Caspase-4 Colorimetric Assay Kit

K2199-400 400 assays
EUR 1114

Caspase-8 Fluorometric Assay Kit

K2012-100 100 assays
EUR 474

Caspase-8 Fluorometric Assay Kit

K2012-200 200 assays
EUR 696

Caspase-8 Fluorometric Assay Kit

K2012-25 25 assays
EUR 238

Caspase-8 Fluorometric Assay Kit

K2012-400 400 assays
EUR 1086

Caspase-8 Colorimetric Assay Kit

K2013-100 100 assays
EUR 474

Caspase-8 Colorimetric Assay Kit

K2013-200 200 assays
EUR 696

Caspase-8 Colorimetric Assay Kit

K2013-25 25 assays
EUR 238

Caspase-8 Colorimetric Assay Kit

K2013-400 400 assays
EUR 1086

Caspase-6 Fluorometric Assay Kit

K2014-100 100 assays
EUR 474

Caspase-6 Fluorometric Assay Kit

K2014-200 200 assays
EUR 696

Caspase-6 Fluorometric Assay Kit

K2014-25 25 assays
EUR 238

Caspase-6 Fluorometric Assay Kit

K2014-400 400 assays
EUR 1086

Caspase-6 Colorimetric Assay Kit

K2015-100 100 assays
EUR 487

Caspase-6 Colorimetric Assay Kit

K2015-200 200 assays
EUR 696

Caspase-6 Colorimetric Assay Kit

K2015-25 25 assays
EUR 238

Caspase-6 Colorimetric Assay Kit

K2015-400 400 assays
EUR 1101

Caspase-2 Fluorometric Assay Kit

K2016-100 100 assays
EUR 502

Caspase-2 Fluorometric Assay Kit

K2016-200 200 assays
EUR 696

Er werd geen kruisreactiviteit waargenomen voor honden op enig tijdstip voorafgaand aan de warmtebehandeling. Onze resultaten bevelen aan dat de ICD-methodologie de specificiteit van hartwormantigeenonderzoeken verminderde en de kruisreactiviteit van serum van honden die experimenteel besmet waren met D. repens versnelde. Concluderend, hittebehandeling van serum in gebieden die co-endemisch zijn voor D. repens en D. immitis heeft een beperkte wetenschappelijke waarde en moet met waarschuwing worden gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post

Optimal test-kit-based intervention strategy of epidemic spreading in heterogeneous complex networks

Optimale op testkits gebaseerde interventiestrategie voor verspreiding van epidemieën in heterogene complexe netwerkenOptimale op testkits gebaseerde interventiestrategie voor verspreiding van epidemieën in heterogene complexe netwerken

We stellen een deterministische compartimentele etalagepop van infectieziekten voor die de controlekits beschouwt als een noodzakelijk ingrediënt voor de onderdrukking en mitigatie van epidemieën. Er wordt een rigoureuze simulatie (met een

A Comparative Analysis of Methods (LC-MS/MS, LC-MS and Rapid Test Kits) for the Determination of Diarrhetic Shellfish Toxins in Oysters, Mussels and Pipis

Een vergelijkende analyse van methoden (LC-MS/MS, LC-MS en Rapid Test Kits) voor de bepaling van diarree-toxines van schaaldieren in oesters, mosselen en pipisEen vergelijkende analyse van methoden (LC-MS/MS, LC-MS en Rapid Test Kits) voor de bepaling van diarree-toxines van schaaldieren in oesters, mosselen en pipis

Snelle strategieën voor de detectie van biotoxines in schaaldieren kunnen de vishandel helpen en het welzijn van het publiek beschermen. Diarretische schelpdiertoxines (DST’s) worden geproduceerd door soorten van het dinoflagellaatgeslacht  Dinophysis , maar